Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Вівторок, 3 листопада 2015, 11:16

Нафтогазбуд заборгував працівникам понад 800 тис грн

Прокуратура Львівської області

Прокуратура Львівщини відкрила кримінальні провадження щодо невиплати заробітної плати працівникам ПАТ "Фірма "Нафтогазбуд".

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, за наслідками вивчення стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій області органи прокуратури та внутрішніх справ, за дорученням прокурорів, у жовтні цього року розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 175 КК України за фактом невиплати заробітної плати працівникам Спеціалізованого управління №14 ПАТ "Фірма "Нафтогазбуд" на суму понад 826 тис грн.

Досудове слідство з цього кримінального провадження триває та перебуває на контролі прокуратури області.

Нагадаємо, Стрийське ДП "Західукргеологія" НАК "Надра України" заборгувало працівникам понад 1,2 млн грн заробітної плати, а ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" – понад 9,8 млн грнзаробітної плати.

ДП "Екотрансенерго" має виплатити працівникам майже 530 тис грн, а також міське комунальне підприємство "Новояворівськводоканал" – більше 400 тис грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.