Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проспект Чорновола

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 3 листопада 2015, 13:36

На пр. Чорновола у Львові садять платани за 1400 грн

проспект Чорновола

Проспект Чорновола озеленять 32 новими деревами за 1400 грн та 360 низькорослими кущами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив працівник департаменту розвитку Львівської міськради Олександр Шутюк, 2 листопада на проспекті Чорновола передбачено висадити 32 нових дерев.

Роботи з реконструкції проспекту стартували 27 серпня. За цей час на ділянці від вул. Під Дубом до вул. Липинського зрізали 24 дерева, 14 з яких – аварійні. На їхньому місці, за словами Шутюка, мають з’явитися 360 низькорослих кущів та 32 нові дерева – платани.

Як розповідають в департаменті розвитку, одне таке дерево коштує 1400 грн – тобто, загалом було потрібно 44,8 тис грн, які активні мешканці міста зібрали власними силами. Натомість, кущі за бюджетні кошти закуповуватиме районна адміністрація: тут планують сформувати лінію, завдовжки 180 м, по 2 саджанці на метр. Наразі зупинилися на пухиропліднику, ціна якого в середньому складає 80 грн. за одиницю.

Роботи з висадки виконує ЛКП «Зелений Львів» спільно з активістами та працівниками міського департаменту розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.