Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

loda.gov.ua

Вівторок, 3 листопада 2015, 14:58

Ремонт дороги Львів-Радехів завершать у листопаді

ремонт доріг

До 10 листопада планують завершити влаштування асфальту на трасі Львів-Радехів-Луцьк.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами заступника голови Львівської ОДА Ірини Гримак, наразі дорожники відремонтували вже 16,8 км автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, зараз триває влаштування асфальту до межі області. Ці роботи підрядна організація планує завершити до 10 листопада.

"На сьогодні підрядник вже виконав робіт на близько 60 мільйонів гривень. Більшу частину цих коштів, а це 50 мільйонів гривень авансу, надійшли за рахунок додаткових митних надходжень. Загалом до кінця року на "Львів-Луцьк" передбачено виділити 180 мільйонів від перевиконання митних платежів", – наголосила Ірина Гримак.

Виконавцем робіт є ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", з цією компанією Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду на поточний середній ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк, вартістю 234,03 мільйона гривень. 

Нагадаємо, ремонт дороги на Радехів стартував 28 серпня. Траса Львів – Радехів – Луцьк – у трійцінайгірших доріг України.

Зазначимо, 3 вересня Верховна Рада підтримала законопроект щодо фінансування доріг державного значення за кошти митниці, у який у липні Петро Порошенко доручив включити пункт про додаткові кошти на дороги Львівщину. Згідно з законом, ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватиметься за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

Перший транш у розмірі 29 млн грн надійшов ще 17 жовтня, а другий – 21 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.