Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 3 листопада 2015, 16:52

Порошенко дозволив іноземцям служити в українській армії

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон, який дозволяє іноземцям служити в лавах Збройних сил України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Відтак, Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо проходження військової служби у Збройних Силах України іноземцями та особами без громадянства".

Згідно з законопроектом, іноземцям та особами без громадянства надається легальна можливість служби за контрактом у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

"Таким чином буде підвищено боєздатність ЗСУ та інших військових формувань, країна отримає кілька боєздатних, досвідчених та вмотивованих підрозділів рівня батальйону загальною кількістю до тисячі осіб", – повідомляють у прес-службі президента.

Також за рахунок іноземців, які увійдуть до лав Збройних Сил України, зменшиться потреба призову на військову службу під час мобілізації для українців.

Нагадаємо, 2 листопада розпочався осінній призов, на службу планують призвати 11000 тисяч чоловік у віці від 20 до 27 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.