Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

yak-prosto.com

Понеділок, 9 липня 2012, 17:14

13 липня на Львівщині пройде Олімпійська естафета

У п'ятницю, 13 липня, на Львівщині пройде Олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги!». Про це повідомили в управлінні з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Церемонія передачі вогню від представників Закарпатської області відбудеться на межі Львівської та Закарпатської областей) – Верецькому перевалі. Смолоскип з вогнем пронесуть олімпійці, ветерани спорту та юні спортсмени Львівщини. Потім його буде передано в дитячий табір відпочинку с.Коростів Сколівського району. Саме там відбудеться спортивно-масове свято з підняттям Прапорів, запалюванням вогню у чаші та проведенням малих Олімпійських ігор.

В Україні проводиться Всеукраїнська олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги!», присвячена участі спортсменів України в Іграх ХХХ Олімпіади у м. Лондоні.

Метою естафети є пропаганда здорового способу життя, розвитку Олімпійського руху, вшанування уславлених особистостей спорту, культури.
Фінішуватиме естафета 21 липня 2012 року у місті Києві в день проводів спортсменів України на Олімпійські ігри до Лондона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.