Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Валерія Никифорець

Вівторок, 3 листопада 2015, 19:24

Суд віддав торгову марку "Міс Львів" Валерії Никифорець

Валерія Никифорець

Комітет конкурсу краси "Міс Львів" повідомляє, що Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ ухвалив задовольнити касаційну скаргу, згідно якої всі права на торгову марку "Міс Львів" та право проводити конкурси краси та будь-які масові заходи під цією назвою належать лише Валерії Володимирівні Никифорець.

Ухвала вступила в дію і оскарженню не підлягає. Неправомірне використання цієї назви іншими особами є незаконним та буде каратися згідно кримінального кодексу України.

Конкурс "Міс Львів" проводився з 2009 року, однак з 2011 року ведуча світської рубрики на телеканалі "Росія", москвичка з львівським корінням Христина Чаплін (Гражина), скориставшись недосконалою законодавчою базою у сфері інтелектуальної власності, робила спроби привласнити результати чужої роботи.

Команді Валерії Никифорець перешкоджали здійснювати господарську діяльність, відбувалися десятки судових засідань у судах різних інстанцій у Києві та Львові, партнерам заходу надходили листи з погрозами, а одного разу навіть відбулося "замінування" Оперного театру, де відбувався фінал конкурсу "Міс Львів"

"Я щаслива, що після стількох років мені  все-таки вдалось відновити справедливість. Це перемога всього нашого міста. Я горда за те, що кожна дівчина, яка ставала "Міс Львів", за мого керування, була обрана чесно в день конкурсу поважними членами журі. Найкращим доказом служать високі результати львів’янок на національних та міжнародних конкурсах краси (які почались саме з 2009 року). Отже, ще раз вітаю нас з перемогою і до зустрічі в Оперному театрі на щорічному головному конкурсі краси нашого міста", – зазначила Валерія Никифорець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.