Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Аргентум

zhyvo.in.ua

Середа, 4 листопада 2015, 11:38

90 працівників львівського підприємства Аргентум – без зарплати

Аргентум

Львівське державне підприємство "Аргентум" заборгувало працівникам понад 860 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Личаківського району Львова взято на контроль розслідування у кримінальному провадженні щодо невиплати заробітної плати 90 працівникам державного підприємства "Аргентум", яке займається збиранням та утилізацією відходів електроніки.

Як було встановлено, своїм працівникам підприємство заборгувало понад 860  тис грн заробітної плати.

Наразі прокуратура, що контролює виплату зарплати працівникам підприємств-боржників на Львівщині, скерувала вказівки слідчому СВ Личаківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, Стрийське ДП "Західукргеологія" НАК "Надра України" заборгувало працівникам понад 1,2 млн грн заробітної плати, а ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" – понад 9,8 млн грнзаробітної плати.

ДП "Екотрансенерго" має виплатити працівникам майже 530 тис грн, а також міське комунальне підприємство "Новояворівськводоканал" – більше 400 тис грн.

Також прокуратура Львівщини відкрила кримінальні провадження щодо невиплати заробітної плати працівникам ПАТ "Фірма "Нафтогазбуд".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.