Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Саган

pressclub.lviv.ua

Середа, 4 листопада 2015, 12:20

Саган з фонду Дубневичів їздить на Жигулі 1979 року випуску

Володимир Саган

У 2014 році депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимир Саган задекларував квартиру, яку придбав за 481 800 грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у Сагана – земельна ділянка площею 0,1 га та квартира на 66 кв. м, яку він придбав за 481 800 грн. Його сім’я майно не задекларувала.

У минулому році Володимир Саган, представник благодійної організації «Фонд братів Дубневичів» та офіційно безпартійний, задекларував 14 523,81 грн загального доходу, який склала заробітна плата.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 36 927,37 грн.

Їздить Володимир Саган на ВАЗ 2106 1979 року випуску, а члени його сім’я обходяться без машини.

Вкладів у банках та фінансових зобов'язань у Сагана та членів його сім’ї немає.

Зазначимо, Володимир Саган на цьогорічних місцевих виборах переміг у Городоцькому районі районі (35,76%  голосів, 34 округ) та проходить у Львівську обласну раду. Також він є депутатом облради 6 скликання, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.