Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Ременяк

gorodok-vlada.gov.ua

Середа, 4 листопада 2015, 13:58

Голова Городоцької РДА Ременяк живе на зарплату

Володимир Ременяк

У 2014 році усі доходи новообраного депутата Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимира Ременяка становила заробітна плата.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Володимир Ременяк, голова Городоцької районної державної адміністрації, задекларував 17 298,91 грн загального доходу, який склала заробітна плата.

Із нерухомості у Ременяка – житловий будинок площею 107 кв. м. Члени його сім’ї власного житла не задекларували.

Також новообраний депутат, як і його сім’я, обходиться без авто та не має рахунків у банку. Щодо фінансових зобов’язань, то члени його сім’ї винні 5 000 грн за утримання майна.

Зазначимо, Володимир Ременяк на цьогорічних місцевих виборах переміг у Городоцькому районі (31,94% голосів, 35 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Замінив на посаді голови Городоцької РДА Андрія Хамика, якого Петро Порошенко звільнив своїм указом у 2014 році. 

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.