Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Єгор Соболєв

Середа, 4 листопада 2015, 15:58

Соболєв риссю виведе Самопоміч з коаліції

Єгор Соболєв

"Самопоміч" може вийти з коаліції у Верховній Раді та перейти в опозицію.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як наголосив сьогодні, народний депутат від "Об'єднання "Самопоміч" Єгор Соболєв, 5 листопада партія проведе чергову дискусію про перехід в опозицію.

"Завтра у нас буде чергова дискусія у фракції про перехід в опозицію. Я особисто вважаю, що з таким президентом, прем'єр-міністром нам не вдасться створити ефективний уряд", – заявив Єгор Соболєв.

За його словами, основною причиною цього рішення є відсутність належної співпраці всередині коаліції і співробітництво Блоку Петра Порошенка з Опозиційним блоком.

Лідер "Самопомочі" Олег Березюк підтвердив плани обговорити питання виходу з коаліції та повідомив про заяву Арсенія Яценюка про те, що "Народний фронт" також може вийти з коаліції у разі відставки прем'єра.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Тарас Батенко заявив про вихід із Блоку Петра Порошенка "Солідарність" через домовленості партії з Опозиційним блоком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.