Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Лисенка

city-adm.lviv.ua

Середа, 4 листопада 2015, 16:34

Ще одну ділянку вул. Лисенка у Львові відкрили для проїзду

вул. Лисенка

Сьогодні вул. Лисенка від вул. Заньковецької до вул. Короленка відкрили для проїзду транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, сьогодні, 4 листопада з 15:00 год відкрили вул. Лисенка на ділянці від вул. Заньковецької до вул.Короленка, а ділянка від вул. Короленка до вул. Миклухо-Маклая уже була відкрита для проїзду.

Зазначимо, вул. М. Лисенка цього року ремонтували на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. М. Миклухо-Маклая, а вартість робіт за договором – 7млн. 572 тис. грн, які виконувала генпідрядна організації ТзОВ «Львівбудмережі».

У процесі реконструкції замінили каналізаційний колектор діаметром, 12 дощоприймальних колодязів з встановленням гідрозатворів, водопровідні мережі. Влаштували нові тротуари з плиток бетонних площею, перемостили проїжджу частину мозаїчним каменем.

Нагадаємо, 3 серпня у Львові розпочався ремонт вул. Лисенка – було закрито рух транспорту на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Короленкка. А з 7 серпня перекрили ділянку від вул. Заньковецької до вул. Миклухо-Маклая.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.