Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Четвер, 5 листопада 2015, 09:42

29 міст вибиратимуть мера у другому турі

вибори 2015

Другий тур виборів мера 15 листопада відбудеться у 29 містах.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відтак, другий тур виборів мера призначено у Львові та Києві, а також у 18 обласних центрах: Вінниці, Луцьку, Дніпропетровську, Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кіровограді, Львові, Миколаєві, Полтаві, Рівному, Сумах, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях та Чернігові.

Крім того, другий тур виборів відбудеться у 10 містах обласного значення: Дніпродзержинську, Кривому Розі, Нікополі, Павлограді (Дніпропетровська область), Краматорську (Донецька область), Бердянську, Мелітополі (Запорізька область), Білій Церкві (Київська область), Кременчуці (Полтавська область), Сєверодонецьку (Луганська область).

Також наразі же залишається невідомою доля виборів мера у містах Мелітополь і Красноармійську Донецької області, де 25 жовтня вибори були зірвані.

Нагадаємо, ЦВК затвердила день повторного голосування на чергових місцевих виборах – 15 листопада. У Львові проходитиме другий тур виборів на посаду міського голови.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради та до Львівської міської ради

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.