Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослава Лісна

Четвер, 5 листопада 2015, 12:53

Депутатка Львівської облради Лісна їздить маршрутками

Мирослава Лісна

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Мирослава Лісна обходиться без авто, натомість має землю, будинок та квартиру.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у минулому році Мирослава Лісна, начальник відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації, задекларувала дві земельні ділянки площею 0,600 га та 1,1005 га, будинок на 56,7 кв. м та квартиру – 49,6 кв. м.

Власного авто вона не має, як і фінансових зобов’язань, натомість тримає у банку 119 243 грн.

У 2014 році Лісна тримала 75 814,22 грн загального доходу: 38 710,82 грн становила заробітна плата, а 3,09540 грн – матеріальна допомога, 34 008 грн – інші доходи.

Зазначимо, Лісна на цьогорічних місцевих виборах перемогла у Пустомитівському районі (37,10% голосів, 60 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», була кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.