Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телебачення

rbc.ua

П'ятниця, 6 листопада 2015, 11:13

В Україні заборонили ще один російський канал

телебачення

Нацрада заборонила для перегляду російський телеканал «Многосерийное ТВ» за трансляцію серіалу «Ліквідація».

Про це повідомила прес-служба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Відтак, 5 листопада, розглянувши результати моніторингу телеканалу «Многосерийное ТВ», Нацрада вирішила вилучити його з переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Як зазначають у Нацраді, під час моніторингу було зафіксовано, що в період із 5 до 16 жовтня цього року в ефірі цього мовника транслювався серіал «Ліквідація», який заборонений для розповсюдження і демонстрування на території України Державним агентством України з питань кіно.

«До переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України внесено відповідні зміни. Таким чином, від сьогодні до цього переліку входить 187 іноземних програм», – йдеться у повідомленні Нацради.

Нагадаємо, нещодавно Держкіно відмовило в державній реєстрації двом російським серіалам, а також анулювало прокатні посвідчення кільком фільмам, серед яких – «Бригада».

В Україні заборонили російське кіно. Державне агентство України з питань кіно оприлюднило список заборонених в Україні російських фільмів та серіалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.