Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Блок Петра Порошенка

П'ятниця, 6 листопада 2015, 14:02

Троє нардепів покинули Солідарність

Блок Петра Порошенка

Зі складу депутатської фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді вийшли три народних депутати.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, Блок Петра Порошенка покинули народні депутати Олександр Шевченко, Євген Рибчинський та Тарас Батенко.

"Згідно з повною заявою та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту ВРУ, повідомляю про вихід народного депутата України Шевченка Олександра Леонідовича зі складу депутатської фракції БПП. Згідно з повною заявою та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту ВРУ, повідомляю про вихід народного депутата України Рибчинського Євгена Юрійовича зі складу депутатської фракції БПП. Згідно з повною заявою та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту ВРУ, повідомляю про вихід народного депутата України Батенка Тараса Івановича зі складу депутатської фракції БПП", – оголосив сьогодні, 6 листопада, під час засідання Верховної Ради перший заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій.

Нагадаємо, раніше Тарас Батенко заявив про вихід із Блоку Петра Порошенка "Солідарність" через домовленості партії з Опозиційним блоком, а у червні Дмитро Добродомов написав заяву про вихід з партії.

Також Солідарність покинув Олег Мусій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.