Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Катерина Кеньо

П'ятниця, 6 листопада 2015, 15:20

Порошенківка Кеньо – фанат міжміських маршруток

Катерина Кеньо

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Катерина Кеньо не мала власного житла, машини та рахунків у банках.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у минулому році Катерина Кеньо, художній керівник Народного дому в Комарно Городоцького району, задекларувала 37 898,28 грн загального доходу: заробітна плата – 26 150,28 грн, інші види доходів – 11 748 грн.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 14 616 грн від проведення підприємницької діяльності.

Власної нерухомості Кеньо не має, а її сім’я задекларувала земельну ділянку площею 1000 кв. м та квартиру на 42 кв. м.

Авто, вкладів у банках та фінансових зобов’язань Катерина Кеньо та члени її сім’ї не мають.

Зазначимо, Катерина Кеньо на цьогорічних місцевих виборах перемогла у Городоцькому районі (35,94% голосів, 36 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», була кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.