Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд Львів-Чернівці

railway.lviv.ua

П'ятниця, 6 листопада 2015, 18:18

Швидкісний дизель-поїзд Львів-Чернівці зупинятиметься у Снятині

поїзд Львів-Чернівці

Львівська залізниця перенесла зупинку швидкісного поїзда Львів-Чернівці з Ходорова до Снятина.  

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Відтак, з 6 листопада новий швидкісний поїзд категорії «Регіональний експрес» №701/702 сполученням Львів-Чернівці-Львів здійснюватиме зупинку на станції Снятин.

У залізниці зазначають, що скасували зупинку на станції Ходорів через звернення пасажирів та аналіз пасажиропотоку, адже за місяць курсування потягу, до Ходорова проїхали лише 32 пасажира. За розрахунками залізничників, середньодобова посадка-висадка пасажирів на станції Снятин має становити понад 20 пасажирів.

Зазначимо, за перший місяць курсування новим дизель-поїздом скористались 11 тисяч 153 пасажири.

Від початку курсування потяг №701 Чернівці-Львів перевіз 5 тисяч 744 пасажирів, середня населеність склала 77%. При цьому понад 98% усіх пасажирів (5 тис 644 особи) здійснили проїзд повного маршруту з Чернівців до Львова.

Послугами проїзду у потязі №702 сполученням Львів-Чернівці  скористалися 5 тисяч 409 пасажирів. Населеність потяга протягом місяця становить 72,5%. Зі Львова до Чернівців купили квитки 3 тисячі 825 осіб (70,7%), до Івано-Франківська – 900 осіб (16,6%) та Коломиї – 675 осіб (12,5%).

Нагадаємо, новий швидкісний дизель-поїзд українського виробництва призначили 5 жовтня,. У трьох вагонах дизель поїзда для пасажирів передбачено 283 місця, а також 2 місця для людей із інвалідністю. Вартість проїзду становить 134 гривні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.