Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tutvse.com.ua

Вівторок, 10 липня 2012, 10:38

Газету «ЗІК» попередили про закриття

Головне управління юстиції попередило газету «Західна інформаційна корпорація» та ряд інших видань про можливе закриття. Про це повідомляє прес-служба Головного управління юстиції у Львівській області.

Управління юстиції скерувало листа до газети «ЗІК» із попередженням про закриття у разі невиконання Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», - зазначено у повідомленні. 

Підставою для закриття газети стало те, що її директор не надіслав жодного примірника газети в управління, що розцінююється як факт невиходу газети. Якщо ж газета не виходить протягом року з моменту реєстрації, то державна реєстрація ЗМІ скасовуєтсья атвоматично.   

"Для підтвердження існування засобу масової інформації за законом необхідно систематично надсилати контрольні примірники періодики до реєструючого органу – управління юстиції. Відсутність примірників розцінюється як невихід засобу масової інформації. В разі пропуску річного терміну випуску видання без поважних причин свідоцтво про державну реєстрацію втрачає чинність", - роз'яснено у повідомленні. 

Нагадаємо, перший номер газети ЗІК вийшов у січні 2012 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.