Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Дрон

Грибовичі

Понеділок, 9 листопада 2015, 15:49

Екологи проведуть тренінг для львівських журналістів

Грибовичі

Експерти проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" 13 листопада, у п'ятницю, у Львові  проведуть тренінг для журналістів і студентів про те, як проводити журналістські розслідування. 

До участі у тренінгу запрошені голова ГО "Бюро журналістських розслідувань" Дмитро Скрильніков, який розкаже про те, на що необхідно звернути увагу під час написання репортажів на екологічну тематику, а також поділиться власним досвідом журналістських розслідувань.

Голова товариства "Зелений хрест" Олександр Волошинський і незалежній експерт Петро Грицишин зупиняться на актуальній екологічній тематиці, яка знадобиться журналістам при написанні матеріалів на екологічну тематику.

До участі у тренінгу запрошені волонтери проекту, а також студенти-журналісти ЛНУ ім. Івана Франка.

Нагадаємо, у липні редакція ІА "Варіанти" в партнерстві з фахівцями Товариства "Зелений хрест", кафедри нових медіа ЛНУ ім. І. Франка й Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА  розпочали реалізацію проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини".

Проект "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" покликаний активізувати зусилля місцевої влади, громадськості та журналістів регіону на вирішення екологічних проблем, які є джерелами соціальної напруги і які перешкоджають інтеграції до ЄС.

Проект реалізується за підтримки Freedom House та Міністерства закордонних справ уряду Норвегії і триватиме до липня 2016 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.