Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 10 листопада 2015, 16:03

Садовий хоче засудити Кошулинського на задньому шклі

Львівська міська рада подала позов до суду на перевізника «Успіх БМ» через агітацію Кошулинського.

Про це повідомляє директор «Успіх БМ».

Львівська міська рада подала позов до суду на фірму-перевізника «Успіх БМ» через наліпки на маршрутках з прізвищем «Кошулинський». Судове засідання відбудеться о 15 годині у Франківському районному суді. 

Офіційного повідомлення про засідання не було, представників фірми попередили про нього буквально за декілька годин. Працівники компанії побоюються упередженості судді.

На підприємстві «Успіх БМ» запевняють, що ці наліпки – це лише волевиявлення колективу та водіїв, але аж ніяк не політична реклама.

«Ми не вважаємо, що це політична реклама. Нещодавно кандидат на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський мав зустріч у нас на підприємстві з трудовим колективом. Після цього водії, які вирішили підтримати цього кандидата, вирішили наклеїти такі наліпки на свої транспортні засоби», – пояснює директор компанії «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Належного повідомлення про суд керівники цієї компанії не отримували.

«Ми про суд дізнались в останній момент. Про засідання нас повідомив помічник судді по мобільному телефону, сказавши, що сьогодні о 15 годині засідання», - зазначив Юрій Мельник.

Нагадаємо, судове засідання відбудеться о 15 годині у Франківському районному суді за адресою вул. Героїв Крут, 1в. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.