Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 10 листопада 2015, 18:18

Самопоміч не пускає Україну в Європу

Спікер Володимир Гройсман поставив антидискримінаційний законопроект на голосування вцілому, але депутати не ухвалили його.

Верховна Рада проголосувала за включення у порядок денний змін до трудового законодавства, які унеможливлюють дискримінацію за расовою, релігійною, статевою ознакою чи сексуальною орієнтацією, – повідомляє Українська правда.

Спікер Володимир Гройсман на пропозицію лідера БПП Юрія Луценка поставив цей законопроект на голосування вцілому, але знайти голосів у залі не вдалося.

Утрималися представники Самопомочі: І. Кіраль, О. Березюк. О. Лаврик, І. Мірошніченко, Л. Підлісецький, Л. Зубач, Я. Маркевич, Т. Пастух, а також позафракційний Володимир Парасюк.

Як відомо, на засіданні у вівторок Рада уже проголосувала усі закон из "безвізового пакету".

Нагадаємо, шість нардепів з Львівщини не підтримали одну з умов для безвізового режиму з ЄС, а саме: антидискримінаційну норму до Трудового кодексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.