Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ірина Труш

duden.de

Середа, 11 листопада 2015, 15:59

Мала Рудницька придбала газове родовище за 12 мільйонів гривень

Ірина Труш

Держгеонадр продав на аукціоні чотири нафтогазові ділянки на Львівщині за майже 14 млн грн.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відтак, під час торгів основна боротьба розгорнулася за Бистрицьку площу. Ціна піднялася в 75,9 рази – зі стартових 159,85 тис грн до 12 млн 129,85 тис грн, а переможцем було визнано львівське ТОВ "Будівельно-монтажне управління №77 "Житлопостач".

Власником підприємства, як повідомляють Наші гроші. Львів є Ірина Труш, дочка колишнього начальника Сихівської райадміністрації Львова Івана Рудницького та новообраного депутата Львівської міськради від Блоку Петра Порошенка.

Південно-Залужанську площу було продано за 607,74 тис грн за стартових 567,74 тис грн ТОВ "Українська незалежна геологічна компанія" з Києва, власником якого є Костянтин Сухіна.

Львівське ТОВ "Енерго-Інвестгруп" придбало Сторонську площу за 367,54 тис грн за стартових 357,54 тис грн. Власниками компанії є Андрій Маслюк, Юрій Кунинець і угорець Олександр Фюрейс.

Щодо Гуменецької площі, то її було продано ТОВ "Надра Сервіс Груп" зі Львова за 325,51 тис грн за стартових 295,51 тис грн. Кінцевими власниками компанії через ТОВ "Нафто-газ сервіс" є Василь Стець і "Передова текнікал джіолоджикал консалтинг ЛТД" (Ізраїль).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.