Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

фото Варіанти

Вівторок, 10 липня 2012, 12:58

Внаслідок обвалу перекриття у Львові загинуло двоє людей (фото)

Сьогодні у Львові, на вул. Січових Стрільців, приблизно о 12.30 стався обвал перекриття на четвертому поверсі житлового будинку, внаслідок чого загинуло двоє осіб: громадянин США та українець. 

 

Ще одного американця витягнули з-під завалу і відправили швидкою до лікарні. Про це "Варіантам" повідомили очевидці подій. 

IMG 0039

Українцю, який також знаходився в цей час в квартирі, вдалося врятуватися і він відбувся переляком.

Міліція не коментує поки що ситуацію. Вони не можуть пройти в квартиру, бо перша кімната повністю завалена балками. Невідомо чи в квартирі були ще люди. МНС-ники шукають під завалами постраждалих.

IMG 0039

Мешканці будинку не здивовані такою ситуацією, бо вже кілька тижнів звертаються до ЖЕКу з проханням звернути увагу на квартиру, в якій провалилася стеля. Там знаходилася Молодіжна організація «Молодь до Ісуса». Мешканців непокоїло, що в квартирі збирається дуже багато людей, а будинок старий і стіни не витримують. Організація збиралася продати квартиру, але попередньо проводила там ремонт. На думку мешканців, будівельники знесли несучу стіну і покрівля не витримала.

IMG 0039

IMG 0039

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.