Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Сидорович

atp1.lviv.ua

Четвер, 12 листопада 2015, 14:01

Начальник львівського АТП №1 Сидорович не палить свого Мурзіка

Михайло Сидорович

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Михайло Сидорович обходився без власного авто, проте минулого місяця його зловили патрульні на Mercedes-Benz.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у декларації сказано, що новообраний депутат обходиться без авто, а члени його сім’ї їздять на Nissan Juke 2013 року випуску. Однак на початку жовтня його на авто Mercedes-Benz затримала львівська поліція за хуліганські дії: він обламав дзеркало чужого авто і втік з місця події.

У минулому році Михайло Сидорович, директор Львівського комунального автотранспортного підприємства №1, задекларував 149 837 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила 100 237 грн, а 49 600 грн – страхові та пенсійні виплати.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 569 872 грн.

Власної нерухомості, а також рахунків у банках у Михайла Сидоровича та його сім’ї немає, а із фінансових зобов’язань – добровільне страхування на 500 грн.

Зазначимо, Михайло Сидорович на цьогорічних місцевих виборах переміг у Франківському районі Львова (25,78% голосів, 10 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – член політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

З 2009 до 2011 року був директором Закарпатської філії ПАТ «Концерн Галнафтогаз», а до 2012 року працював керівником Західного та Закарпатського регіонального відділення ПП «Окко».

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, був кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбудеться 19 листопада: обиратимуть голову облради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.