Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

П'ятниця, 13 листопада 2015, 10:09

У Львові кожна виборча дільниця отримає двох правоохоронців

виборча дільниця

Близько 800 працвоохоронців забезпечуватимуть громадський порядок та дотримання виборчого законодавства під час другого туру виборів на Львівщині, двоє на дільницю.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, для проведення другого туту виборів організовано 336 виборчих дільниць, з них 305 у Львові та 31 за межами міста. Також правоохоронці працюватимуть на кожній з 38 територіальних виборчих комісій.

«Ми маємо достатній досвід роботи під час виборів і недавні вибори до місцевих рад на Львівщині відбулись без грубих порушень громадського порядку. Це свідчить про те, що у правоохоронців є достатньо сил і засобів щоб забезпечити громадський порядок та дотримання виборчого законодавства», – зазначив т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

Головним завданням правоохоронців під час виборів є, у першу чергу, охорона громадського порядку, дотримання виборчого законодавства та збереження виборчої документації.

«Ми плануємо задіяти близько восьмисот правоохоронців – по двоє на кожну виборчу дільницю, також створені слідчо-оперативні групи, які є мобільні і кількість яких є достатньою для того щоб оперативно реагувати на усі повідомлення про правопорушення. Звичайно, кожен з працівників поліції матиме можливість проголосувати», – наголосив заступник начальника Головного управління Національної поліції полковник поліції Сергій Маруняк.

Нагадаємо, комітет виборців України зареєстрував понад 1,5 тис. порушень на місцевих виборах, які проходили 25 жовтня. Перелік порушень на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.