Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проспект Свободи

П'ятниця, 13 листопада 2015, 11:13

На проспекті Свободи у Львові створять окрему смугу для маршруток

проспект Свободи

На проспекті Свободи встановлюють розмічальні дорожні вставки для окремої смуги руху громадського транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, на проспекті Свободи на ділянці від вул. Гнатюка до вул. Вороного встановлюють дорожні розмічальні вставки, які виділять окрему смугу для руху громадського транспорту.

«Замість пластикового делініатора прийнято рішення встановити дорожні скляні кульки, які будуть світитися від світла машин та від вуличного освітлення», – зазначили в управлінні інженерного господарства.

Скляні розмічальні дорожні вставки типу 360°/180° – це новинка в області технології скла і оптики. Виготовлені з гартованого оптичного скла згідно з європейськими стандартами. Встановлюються в дорожнє полотно з допомогою спеціального обладнання, що практично унеможливлює їх пошкодження транспортними засобами. Тип 360°/180° – залежить від кута, під яким вставка відбиває світло рефлекторів.

Перевагами скляних ВРД є здатність витримувати великі навантаження та удари, не пошкоджуватися на відміну від пластикових вставок та самоочищатися під час дощу.

Нагадаємо, 22 жовтня проспект Свободи відкрили для руху транспорту. Вартість ремонту становила 12 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.