Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Огоновський

vk.com

П'ятниця, 13 листопада 2015, 12:43

Керівник ГО Самопоміч Огоновський живе на зарплату

Юрій Огоновський

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Юрій Огоновський задекларував 30 тис грн загального доходу.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Юрій Огоновський, директор Громадської організації «Об’єднання «САМОПОМІЧ»,  задекларував 30 112,48 грн загального доходу, з якого заробітна плата складала 29 112,48 грн, а дарунки та призи – 1 000 грн.

Члени сім’ї Огоновського у 2014 році заробили 10 080 грн.

Власної нерухомості та авто, а також вкладів у банках та фінансових зобов’язань у Юрія Огоновського та членів його сім’я немає.

Зазначимо, Юрій Огоновський цьогорічних місцевих виборах переміг у Залізничному районі Львова (24,41% голосів, 4 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – член «Об’єднання «Самопоміч».

З 2005 до 2010 року був промоутером-аніматором на замовлення рекламних агентств, а з 2011 року – менеджером соціальних проектів Громадського Об’єднання «Самопоміч». Очолив ГО «Об’єднання «Самопоміч» у 2013 році.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, був кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбудеться 19 листопада: обиратимуть голову облради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.