Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Закон про мову

Вівторок, 10 липня 2012, 13:44

Львівські регіонали не схвалюють «мовний закон» і надіються, що їх думку почує президент

Члени Львівської обласної організації Партії регіонів на партійній конференції висловили своє негативне ставлення у зв’язку з прийняттям парламентом Закону про засади державно мовної політики.  Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

 «Ясна річ, що переважна більшість делегатів, які є галичанами, не можуть схилитися до того, щоб схвально відгукнутися про прийнятий Верховною Радою закон. Ясна річ, що ні спосіб, у який прийнятий закон, ні його зміст не задовольняє членів Партії регіонів на Львівщині. Я думаю, що їхня позиція буде почута», - заявив голова ЛОО партії регіонів, народний депутат Петро Писарчук, коментуючи результати роботи конференції.

Нагадаємо, 7 липня у Львові відбулася конференція  ЛОО партії регіонів, а якій були затверджені рекомендації щодо висунення претендентів в кандидати в народні депутати на парламентських виборах, що відбудуться у жовтні 2012 року.  

Серед кандидатів у депутати від Партії регіонів, яких висунула Конференція Львівської обласної організації Партії регіонів, багато відомих успішних людей, які гідно представлять нашу політичну силу, - заявив петро писарчук, коментуючи сформовані пропозиції.

«Якщо говорити про конференцію, яка була 17-ю в історії Львівської обласної організації Партії регіонів, то, я вважаю, що вона вдалася. Делегати знову продемонстрували, що вони є надійною опорою влади у вирішенні непростих та наболілих питань, які сьогодні потрібно вирішувати нашій державі і суспільству», - зазначив П. Писарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.