Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

Субота, 14 листопада 2015, 20:35

Порошенко оглянув комендатуру швидкого реагування на Львівщині

Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко відвідав Кінологічний центр прикордонної служби для огляду Прикордонної комендатури швидкого реагування у Великих Мостах.

Сьогодні, 14 листопада, Президент України Петро Порошенко зробив візит  до "Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України". 

"Добре оснащена та ефективна державна прикордонна служба має виняткове значення для захисту національних інтересів і національної безпеки нашої держави. Розгортання військових комендатур швидкого реагування ще раз підтвердило послідовність в планах та діях забезпечення належного рівня безпеки на кордоні. Безпеки українського кордону та кордону Європейського союзу", – зазначив Президент Петро Порошенко.

Президент також оглянув матеріально-технічну базу Прикордонної комендатури швидкого реагування, формування якої вже завершилося. У комендатуру відібрано 500 прикордонників, деякі з яких приймали участь у бойових діях у зоні АТО.

У розпорядженні комендатури є 65 одиниць бойової та спеціальної техніки.

Петро Порошенко вручив бойові прапори Львівському, Мостиському прикордонним загонам та Кінологічному навчальному центру, а також вручив ордени за мужність 3-го ступеню прикордонникам, які брали участь у бойових діях на сході України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.