Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсен Аваков

Неділя, 15 листопада 2015, 12:50

Аваков натякнув на можливість терактів у Львові

Арсен Аваков

МВС та СБУ мають інформацію про підготовку терористичних атак і провокацій з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та ряді інших міст країни.

Про це 15 листопада міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"За даними оперативних служб, в найближчі кілька днів нам доведеться пережити кілька спроб деструктивних антиукраїнських сил дестабілізувати ситуацію в країні. З урахуванням серії терористичних атак в Європі, активізації окупаційних сил на сході країни, з урахуванням високих ризиків терористичної загрози, мною прийнято рішення про переведення всіх правоохоронних структур на посилений режим роботи. Вживаються усі необхідні заходи для забезпечення безпеки громадян, а також для забезпечення безпеки функціонування ключових об'єктів інфраструктури та життєдіяльності" – зазначив Арсен Аваков.

Також міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков попросив громадян України з розумінням ставитися до посилених заходів безпеки в публічних місцях, на транспорті, на дорогах країни – до вимог про зупинку автотранспорту, перевірку документів і автомобілів.

"Прошу кожного з вас бути уважними в місцях проведення масових заходів та акцій і негайно інформувати правоохоронні органи про осіб, поведінка яких викликає підозру або про підозрілі предмети, зброю, самотній багаж" – наголосив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.