Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

teatre.com.ua

Вівторок, 10 липня 2012, 14:46

Розпочався прийом заявок для акторів та режисерів на участь у "Британській новій драмі"

Розпочався прийом заявок для акторів та режисерів на участь в українсько-британському театральному проекті «Британська нова драма», який відбудеться 27-30 вересня 2012 року у межах ІІІ Фестивалю сучасної драматургії «Драма.UA». Про це Варіантам повідомили організатори фестивалю.

Спільний проект Британської Ради в Україні та ІІІ Фестивалю сучасної драматургії «Драма.UA» передбачає проведення майстер-класів від провідних британських режисерів, які постійно працюють зі світовою сучасною драматургією. Українські актори та режисери матимуть можливість переймати досвід роботи британських професіоналів над постановкою читань та вистав.

Результатом майстер-класів повинна стати презентація сценічних читань та ескізів вистав на Фестивалі «Драма.UA»

Учасниками проекту можуть стати молоді спеціалісти, актори, режисери та студенти останніх курсів профільних навчальних закладів. Знання англійської мови – необов'язкове. Щоб стати учасником необхідно заповнити коротку он-лайн анкету на сайті фестивалю.

Заявки на участь у проекті приймаються до 05 вересня 2012 року на сайті фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.