Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Радикальна партія України

Понеділок, 16 листопада 2015, 14:03

Радикал Ковалик їздить пішки

Радикальна партія України

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Радикальної партії Ляшка Михайло Ковалик не задекларував власного авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Члени сім’ї Ковалика також обходяться без машини.

У минулому році Михайло Ковалик, директор ТзОВ «Прушиньский-Україна», задекларував 112 196 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 8 750 грн.

Із нерухомості у Ковалика – земельна ділянка площею 2000 кв. м та житловий будинок на 237,9 кв. м. Його сім’я маж квартиру площею 63,8 кв. м та іншу нерухомість на 268,2 кв. м.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Грабінського та його сім’ї немає.

Зазначимо, Михайло Ковалик на цьогорічних місцевих виборах переміг у Яворівському районі (15,18% голосів, 81 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком Радикальної партії Олега Ляшка, був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради, а першим номером у списку партії став завідувач кафедри Львівського університету «Бізнесу та Права» та заступник керівника Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Візняк, а до міськради – Володимир Марусяк.

А ось кандидатом на мери Львова радикали висували нардепа Віктора Галасюка.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбудеться 19 листопада: обиратимуть голову облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.