Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Олег Синютка

Понеділок, 16 листопада 2015, 17:55

Синютка банить стрийських перевізників за порушення закону

Олег Синютка

Голова ЛОДА доручив припинити незаконне перевезення пасажирів на Стрийщині.

Олег Синютка під час апаратної наради у понеділок, 16 листопада, доручив правоохоронним органам, Укртрансінспекції та Державній фіскальній службі у Львівській області вжити дієвих заходів щодо незаконного здійснення пасажирських перевезень ТзОВ "Стрийське АПТ", яке працює на маршруті Стрий-Жидачів – повідомляє прес-служба ЛОДА.

За словами заступника голови Львівської ОДА Ірини Гримак, облдержадміністрація неодноразово зверталася з листами до Укртрансінспекції щодо вжиття невідкладних заходів з припинення зі сторони перевізника пасажирських перевезень.

"На сьогодні ТзОВ "Стрийське АТП" здійснює і надалі на цьому маршруті перевезення без дозвільних документів. Інспектори Укртрансінспекції провели перевірки на маршруті й підтвердили факти пасажирських перевезень згаданим АТП, відповідно складені акти та винесено постанови про накладення фінансових санкцій. Однак перевізник продовжує свою діяльність, незважаючи на перевірки і штрафи", – пояснила Ірина Гримак.

За підсумками наради голова ОДА доручив подати пояснення директорові департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу щодо даного питання.

А також звернув увагу правоохоронців на ситуацію з пасажирськими перевезеннями на Стрийському напрямку з метою припинення незаконної діяльності на автобусних маршрутах загального користування.

Раніше Львівська ОДА розірвала договір про організацію перевезень на маршруті "Стрий-Жидачів" через те, що конкурс був проведений з порушеннями. Однак Стрийське АТП продовжує і надалі перевезення у згаданому напрямку.

А в липні договір з ТзОВ "Стрийське АТП" розірвала Стрийська РДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.