Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 10 липня 2012, 14:56

У Львові триває заміна магістральної тепломережі на вул. Чмоли

На вулиці Чмоли у Львові проводиться заміна теплової мережі, так званого першого тепловиводу ТЕЦ-1, який забезпечує тепловою енергією в цілому Франківський район, частково Сихівський і повністю вулицю Стрийську. Про це повідомив сьогодні на брифінгу головний інженер Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Володимир Штейбарт зазначив, що минулого року під час гідравлічних робіт на цій ділянці було 7 поривів. Їх ліквідували, відремонтували трасу. Зараз "Львівтеплоенерго" підготувало матеріали і планується до початку опалювального сезону поміняти теплому мережу аж до ТЕЦ-1.

Заміна даної теплової мережі складає 13 млн.700 тис. грн.

Крім того, цього року «Львівтеплоенерго» планує замінити більше 15 км тепломереж різного діаметру. Проводиться повна реконструкція двох котелень по вул. Окружній та Стефаника. На всі ремонтні роботи передбачено витратити 34 млн. грн.

В наступному році проводитиметься масштабна заміна магістральних мереж від ТЕЦ-1. На такі роботи планується витратити 30 млн. грн. від «Львівтеплоенерго» та 30 млн. євро від ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.