Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 18 листопада 2015, 10:10

Внаслідок різанини у Львові одна людина загинула, ще троє – у лікарні

поліція

У центрі міста виникли дві бійки, у результаті яких одна людина загинула, а троє львів'ян госпіталізували із ножовими пораненнями.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, сьогодні, 18 листопада, о 01.20 год на проспекті Свободи, 49, біля Оперного театру, виникла бійка. Під час  сутички двоє львів’ян, віком 17 та 18 років, отримали ножові поранення і були госпіталізовані в лікарню.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Також 18 листопада, близько 02.30 год на проспекті Свободи, 28 виникла ще одна бійка, під час якої ножові поранення отримало двоє львів’ян, віком 18 та 19 років. Один з них від отриманого поранення помер до приїзду медиків, іншого госпіталізували.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Наразі правоохоронці встановлюють всіх осіб, які причетні до двох сутичок на проспекті Свободи у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.