Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

ФБ Варта-1

Середа, 18 листопада 2015, 14:45

На Левандівці знайшли виборчі бюлетені з позначками напроти "Нашого краю"

Наш край

У Львові на вулиці Сяйво 12 (Левандівка) під час перевантаження макулатури знайшли пів'ящика виборчих бюлетенів з позначками навпроти кандидата від партії Наш край. 

Про це повідомляє Фб-спільнота "Варта-1".

Знайдені бюлетні належать територіальним виборчим дільницям №461887 (вул. Широка, 1) та 461888 (вул. Широка, 83).

На виборчих бюлетнях можна побачити позначки навпроти кандидата від Політичної партії Наш край Романа Лавріва, і це попередньо, може свідчити про спроби втручання у результати "Нашого краю" на Львівщині.

За даними Комітету виборців України Політична партія "Наш край" потрапила до списку дев’ять партій, що подолали 5 % прохідний бар’єр за результатами місцевих виборів-2015.

Наш край посів третє місце за показником найбільш результативними партіями, у співвідношенні зареєстрованих і обраних депутатів. За даними КВУ, з майже 13 500 кандидатів від "Нашого краю" депутатами були обрані 4357 осіб або кожен третій.

156 кандидатів від "Нашого краю" були обрані міськими, сільськими та селищними головами. "Наш край" представлений у десятьох обласних радах України.

У Львівській області представники "Нашого краю" увійшли до дев'ятьох рад (Жовківська районна рада – 3, Перемишлянська районна рада – 4, Радехівська районна рада – 2, Самбірська районна рада – 3, Турківська районна рада – 2, Перемишлянська міська рада – 2, Бібрська міська рада – 2, Радехівська міська рада – 2, Сколівська міська рада – 1).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.