Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

vinnitsaok.com.ua

Середа, 18 листопада 2015, 16:15

На Львівщині 39,6% будівництва – інженерні споруди

будівництво

У січні-жовтні цього року 39,6% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди, а близько 30% – на житло.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, підприємства Львівщини за січень-жовтень виконали будівельних робіт на 2443,3 млн.грн, а індекс будівельної продукції цього року, порівняно з січнем-жовтнем 2014 року, становив 109,2%.

За видами об’єктів 39,6% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди, на будівництві житлових будівель виконано майже третину від загального обсягу робіт, нежитлових будівель – 29,3%.

Приросту обсягу будівельних робіт досягнуто на будівництві житла (на 22,0%) та інженерних споруд (на 10,7%). Разом з тим, порівняно з січнем-жовтнем минулого року, скоротились обсяги робіт, виконані на будівництві нежитлових будівель (на 4,4%).

За характером будівництва обсяги робіт розподілились: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 83,2% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 8%, з поточного ремонту – 8,8%.

Нагадаємо, у січні-червні 2015 року на Львівщині 13,4% скоротились обсяги робіт на будівництві нежитлових будівель, порівняно з минулим роком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.