Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліція

Середа, 18 листопада 2015, 18:01

Українці назавжди розпрощалися з ДАІ

поліція

Сьогодні уряд ліквідував ДАІ і МРЕВ.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив 18 листопада під час засідання уряду міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, сьогодні в Україні були ліквідовані Державна автомобільна інспекція і Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ Державної інспекції безпеки дорожнього руху.

"Сьогодні ми ліквідували ДАІ, сьогодні ми ліквідували МРЕВ, сьогодні ми за рахунок процедур у новій структурі готові повністю змінити механізм і таким чином "приговорити" сьогодні довідки і рахунки і побажати їм стати історією",  – зазначив Арсен Аваков.

За його словами, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сьогодні підписав відповідне доручення.

Нагадаємо, у вересні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що уряд ліквідує всі територіальні підрозділи Міністерства внутрішніх справ.

Закон про Національну поліцію набув чинності 7 листопада. З цього часу міліція в Україні припинила своє існування і стала поліцією, яку очолила Хатія Деканоїдзе.

Нова поліція розпочала працювати у Львові 23 серпня. Її очолив заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля, однак 17 листопада замість Зозулі новим керівником патрульної поліції Львова став боєць АТО, командир ІІІ батальйону управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.