Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Грицик

Четвер, 19 листопада 2015, 10:34

Рухівка Грицик обходиться без житла та авто

Ольга Грицик

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Народного Руху України Ольга Грицик не задекларувала машити та квартири.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, власної нерухомості новообрана депутатка не має, а члени її сім’ї володіють квартирою площею 45 кв. м.

Авто, рахунків у банку та фінансових зобов’язань у Грицик та членів її сім’ї немає.

У минулому році Ольга Грицик, голова Профспілки освіти Дрогобицького району, задекларувала 77 750 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила 63 730 грн, а 14 020 грн вона отримала від іншого джерела доходу, не вказаного у декларації.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 13 080 грн.

Зазначимо, Ольга Грицик на цьогорічних місцевих виборах перемогла у Дрогобицькому районі (18,39% голосів, 38 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком політичної партії Народний Рух України, була кандидатом у депутати до Львівської облради, який очолив директор ТОВ «Інкомтранс» Богдан Гагалюк. А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Ігор Мартинюк.

У жовтні перед виборами у НРУ був скандал: замість одного кандидата до Львівської міськради,поданого у списках партії, ЦВК зареєструвала іншого. Керівник фракції НРУ у Львівській облраді та заступник голови Львівської ОДА Андрій Корнат пояснити Варіантам  ці зміни у списку він не зміг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.