Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Параска Дворянин

Четвер, 19 листопада 2015, 14:26

Шеф-редактор ТРК Люкс стала заступником голови Львівської облради

Параска Дворянин

На першій сесії Львівської облради першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин.

Про це повідомив кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Відтак, за обрання першим заступником голови Львівської обласної ради Параскевії Дворянин від "Об'єднання "Самопоміч" та заступником голови Володимира Гірняка від Громадянської позиції проголосувало 67 депутати із 83, які були присутні на сесії (усього до облради входять 84 депутати).

З них 64 львівських обранці підтримали кандидатури, висунуті новообраним головою Львівської облради Олександром Ганущиним, олдин депутат утримався, один бюлетень було визнано недійсним.

Зазначимо, депутати голосували відразу за двох заступників.

Нагадаємо, кандидатуру Олександра Ганущина, радника нардепа Ярослава Дубневича на громадських засадах та головного консультанта по зв’язках із органами місцевого самоврядування та державної влади адвокатського об’єднання "Матвіїв і партнери", на посаду голови облради підтримали 60 львівських обранців.

Також сьогодні під час сесії депутати утворили 7 фракцій.

Зазначимо, до Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність", ВО "Свобода", "Об'єднання "Самопоміч", ВО "Батьківщина", Громадянська позиція, Народний Рух України, Укроп, Радикальна партія Ляшка, Народний контроль: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.