Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

nash-kray.lviv.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 20 листопада 2015, 16:25

Наш край має представників у девятьох райрадах Львівщини

Наш край

Депутатами Львівщини стали понад 20 представників від партії "Наш край", які увійшли до дев'яти районних та міських рад області.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Наш край".

Відтак, представники "Нашого краю" увійшли: Жовківська районна рада – 3, Перемишлянська районна рада – 4, Радехівська районна рада – 2, Самбірська районна рада – 3, Турківська районна рада – 2, Перемишлянська міська рада – 2, Бібрська міська рада – 2, Радехівська міська рада – 2, Сколівська міська рада – 1.

Загалом, як повідомляє Комітет виборців України, "Наш край" представлений у десятьох обласних радах України, а 156 кандидатів від партії були обрані міськими, сільськими та селищними головами. 

Нагадаємо, "Наш край" потрапив до списку дев’яти партій, що подолали 5 % прохідний бар’єр за результатами місцевих виборів 2015, та зайняв четверте місце за кількістю обраних депутатів.

Зазначимо, виборчий список партії до Львівської міськради очолив Олег Баляш, якого члени партійної організації одноголосно висунули як кандидата на посаду міського голови Львова. Першим номером у списку до Львівської облради у партії вибрали директора "Львівської хвилі" Мирослава Хом'яка.

Варто додати, що нещодавно на Левандівці у Львові були знайдені виборчі бюлетені з позначками напроти "Нашого краю".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.