Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

hiblogger.net

Вівторок, 10 липня 2012, 18:21

У Бориславі визрів сміттєвий бунт, від якого постраждає Трускавець

Депутати Бориславської міськради сьогодні, 10 липня, висловили готовність очолити блокування вивезення сміття із Трускавця на бориславське сміттєзвалище.

Недопущення вивозу сміття з Трускавця та перекриття дороги бориславські депутати обіцяють одразу після першого засідання новоствореної комісії з цього питання.

Причиною таких дій депутатів стало те, що вони незадоволені діяльністю ТзОВ «Ком-Еко-Борислав» щодо вивезення сміття із самого Борислава. Фірма, котра займається вивезенням сміття одночасно і з Борислава, і з Трускавця (вивіз здійснюється на бориславське сміттєзвалище в районі Губич), явну перевагу надає Трускавцю, - вважають депутати. 

Вплинути на «Ком-Еко-Борислав», котре вивозить сміття та розірвати договір з «Ком-Еко-Борислав-2012», яке орендує бориславське сміттєзвалище, закликало ряд обранців міста нафтовиків. Новопризначений перший заступник бориславського мера Роман Дурбак, який, до речі, має певне відношення і до Трускавця, обіцяв діяти жорстко. Кажуть, що саме за м`яку політику стосовно «Ком-Еко» і був звільнений попередній перший заступник Володимира Фірмана Руслан Зелінський (офіційна ж причина звільнення – заява за власним бажанням).

Нагадаємо, що в 2010 році, напередодні місцевих виборів, бориславська влада вже блокувала дорогу з Трускавця для машин «Ком-Еко», котрі вивозили сміття з Трускавця. Тоді справу вдалося владнати завдяки зусиллям тодішнього міського голови Трускавця.

Джерело: Трускавький вісник

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.