Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Чебаненко

ura.dn.ua

Понеділок, 23 листопада 2015, 11:28

Депутат від Батьківщини Чебаненко фінансує чотири підприємства

Олександр Чебаненко

Новообраний депутат Львівської облради від ВО «Батьківщина» Олександр Чебаненко до статутних фондів чотирьох підприємств вклав понад 2 млн грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, до статутного фонду чотирьох підприємств  Олександр Чебаненко вклав 781 500, 177 000, 1 750 000 та 5 920 грн.

У минулому році Олександр Чебаненко, голова правління ПрАТ СГК «Дніпро – Бескид», задекларував 610 925 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Чебаненко  має два житлових будинки площею 103,5 та 223 кв. м, а члени його сім’ї власного майна не мають.

Їздить депутат облради на Mercedes-Benz 2008 року випуску, а його сім’я обходиться без власного авто.

Фінансових зобов’язань Чебаненко та члени його сім’ї не мають.

Зазначимо, Олександр Чебаненко на цьогорічних місцевих виборах переміг у Трускавці (22,91% голосів, 26 округ), офіційно – безпартійний.

Був депутатом Львівської обласної ради шостого скликання.

Згідно з виборчим списком політичної партії ВО «Батьківщина» був кандидатом у депутати до Львівської облради, який очолив заступником директора ТзОВ «Будінвест» Юрій Гудима. А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Михайло Мужилівський.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників. Вантух очолив комісію з питань освіти та науки.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.