Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

lviv24.com

Вівторок, 10 липня 2012, 18:36

Львівська облдержадміністрація воює із міськрадою за приміські маршрутки

Львівська облдержадміністрація зазначає, що міськрада намагається прикрити свої промахи у організації схеми руху міського транспорту, стверджуючи, що частина приміських маршрутів, які пролягають через Львів, несанкціоновані і заважають новій транспортній системі. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська міськрада вимагає погодження руху приміського транспорту через місто, але усі маршрути були затверджені ще до моменту введення нової транспортної системи, тобто, до 1 січня 2012 року, а найближчий термін закінчення договору про організацію перевезень на приміському маршруті – травень 2014 року. Як зазначає Львівська ОДА, на момент зміни системи руху по місту, приміські маршрути запитань не викликали, а з’явилися тільки нещодавно.

«Чиновників Львівської міської ради обурює стабільна та безперебійна робота приміських маршрутів, значна частина яких пролягає через територію міста Львова. Таких приміських маршрутів в обласній автобусній мережі існує 15, всі вони курсують до населених пунктів, розташованих в безпосередній близькості до обласного центру, в межах кільцевої дороги. Рішення про відкриття кожного з зазначених маршрутів прийнято щонайменше десять років тому, вони є зручними для користування як для мешканців сільських населених пунктів, так і для мешканців міста Львова, та значно покращують якість надання автотранспортних послуг в самому місті Львові», – сказано у повідомленні Львівської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.