Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тренування

Понеділок, 23 листопада 2015, 15:36

На Львівщині розпочались масштабні навчання ЗСУ

тренування

На території Яворівського полігону розпочалися багатонаціональні тренування підросзділів ЗСУ, на які виділили 260 млн дол.

Сьогодні, 23 листопада, на Яворівському полігоні відбулася церемонія відкриття багатонаціонального тренування підрозділів ЗСУ України.

Як повідомив Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Джефрі Паєтт, на навчання разом зі станціями контрбатарейної боротьби AN/TPQ-36 виділено 260 млн дол.

Навчальна підготовка включатиме в себе вогневу підготовку, тактичну медицину, організацію зв’язку, протидію вибухонебезпечним пристроям.

За словами генерала-лейтенанта Анатолія Пушнякова, військові будуть освоювати станції контрбатарейної боротьби AN/TPQ-36, які були отримані від уряду США.

Генерал-лейтенант наголосив, що участь у тренуваннях візмуть військові, що відбувають службу на контрактній основі, а після цього будуть відправлені в АТО або виконуватимуть інші спеціальні завдання. 

Участь у тренуваннях візьмуть близько 5000 тис військовослужбовців, а навчання будуть проводити інструктори ЗСУ, Канади, Великої Британії та Литви та розраховані до 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.