Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Понеділок, 23 листопада 2015, 15:32

24 листопада на сесії оприлюднять офіційні результати виборів до Львівської міськради

Львівська міська рада

Перша сесія Львівської міської ради нового скликання відбудеться 24 листопада: львівські обранці складатимуть присягу.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Відтак, 24  листопада відбудеться перша сесія Львівської міської ради 7-го скликання, на якій депутати складуть присягу на вірність українській державі.

Також на сесії будуть представлені офіційні результати місцевих виборів у Львові.

Нагадаємо, до міськради увійшли сім партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Об'єднання "Самопоміч", Українська Галицька Партія, ВО "Свобода", Народний контроль, Укроп та Громадянська позиція. Перелік депутатів.

Цьогоріч, згідно із новим законом про місцеві вибори, міськрада буде представлена 64 депутатати. Явка виборців у Львові склала лише 48,37%.

зазначимо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників. Вантух очолив комісію з питань освіти та науки.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від "Об'єднання "Самопоміч", а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.