Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 10 липня 2012, 19:15

Грибовицьке сміттєзвалище експлуатується незаконно

Державне управління охорони навколишнього природного середовища вважає, що Грибовицьке сміттєзвалище не виконує функцію природоохоронного об’єкта з екологічно безпечного захоронення побутових відходів, а своєю діяльністю ЛКП «Збиранка» порушує Закон України «Про відходи». Про це повідомила прес-служба ДУОНС.  

ЛКП «Збиранка» продовжує експлуатацію Львівського сміттєзвалища без відповідного дозволу Державного  управління охорони навколишнього природного середовища  в Львівській області.  Підставою для відмови у видачі в 2011 році дозволу та лімітів на розміщення ТПВ (твердих побутових відходів) послужили систематичні невиконання ЛКП «Збиранка» природоохоронних заходів, які рекомендувало здійснити Держуправління.  

За отриманням дозволу та лімітів на розміщення відходів у 2012 році  ЛКП «Збиранка» не зверталось, наголошено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.