Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Понеділок, 23 листопада 2015, 17:02

Яценюк призупинив торгівлю з Кримом

Арсеній Яценюк

Уряд тимчасово заборонив переміщення вантажів на кордоні між Україною і Кримом.

Про це повідомляє урядовий портал.

Відтак, сьогодні, 23 листопада, за ініціативою прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, уряд тимчасово заборонив переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною і Автономною Республікою Крим.

Яценюк доручив уряду на чолі з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України підготувати проект розпорядження про конкретний перелік товарів, робіт і послуг, які можуть відтепер постачатися до Криму.

«Для того, щоби такий перелік товарів відповідав інтересам України в першу чергу, пропоную залучити Меджліс кримськотатарського народу до того, щоби таке рішення враховувало інтереси в тому числі нашого братнього кримськотатарського народу», – наголосив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко написав лист до Яценюка, у якому запропонував утворити робочу групу щодо припинення вантажного транспортного сполучення та товарообігу з Кримом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.