Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТзОВ "Стрийське АТП"

Понеділок, 23 листопада 2015, 18:18

Небесний оштрафував Стрийське АТП за захланність

ТзОВ "Стрийське АТП"

За незаконне перевезення пасажирів ТзОВ "Стрийське АТП" оштрафували на 32 300 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, у результаті перевірок автобусів ТзОВ "Стрийське АТП", які незаконно курсували на маршруті у напрямку Стрий-Жидачів, працівники  Укртрансінспекції склали 19 актів правопорушень.

Про це 23 листопада повідомив начальник управління Укртрансінспекції у Львівській області Сергій Небесний на апаратній нараді у голови Львівської ОДА Олега Синютки.

"Обласна державна адміністрація зайняла чітку позицію – слід припинити незаконне перевезення пасажирів у Стрийському районі. В області не буде такого, щоб будь-хто самовільно виїжджав на маршрут і заробляв гроші", – заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, 16 листопада Олег Синютка доручив припинити незаконне перевезення пасажирів на Стрийщині. Раніше Львівська ОДА розірвала договір про організацію перевезень на маршруті "№490 Стрий АС – Жидачів АС" через те, що конкурс відбувся із порушеннями.

А в липні договір з ТзОВ "Стрийське АТП" розірвала Стрийська РДА, однак Стрийське АПТ і надалі продовжує перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.