Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Буськ

busk2011.blogspot.com

Вівторок, 24 листопада 2015, 14:35

На Львівщині найрозвиненіше сільське господарство у Буському районі

Буськ

Буський, Кам'янка-Бузький та Бродівський райони – у трійці лідерів із сілького господарства області.

Згідно із даними департаменту економічного розвитку торгівлі та промисловості Львівської ОДА щодо оцінки рейтингових позицій районів та міст Львівської області, за показниками сільського господарства лідирує Буський район.

Зокрема, станом на 1 листопада цього року, за обсягом виробництва на одиницю сілького населення у першу п'ятірку увійшли: Буський (16 736,2 грн на особу), Кам'янка-Бузький (16 521 грн), Бродівський (16 311,2 грн), Сокальський (16 032,8 грн) та Золочівський (15 783,5 грн) райони.

Найнижчі показники із сілького господавства на Львівщині були зафіксовані у Сколівському (4 563,8 грн на особу), Старосамбірському (6 228,6 грн) та Турківському (6 365,8 грн) районах.

Зазначимо, найкращі показники із обсягу реалізованої продукції на Львівщині у Кам'янка-Бузькому району, а найгірші – у Турківському, а лідерами області із експорту є Стрийський район, Львів та Новий Розділ. Найбільші обсяги будівельних робіт на одну особу були зареєстровані у Стрийському районі та Моршині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.